Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En av de viktigste hendelser siden 1967

– Hamas sin valgseier er en av de viktigste i Midtøstens historie siden Seksdagerskrigen i 1967, mener Ha’aretz analytikeren Amir Oren. "Valgresultatet endrer ikke bare bildet, det setter det inn i en helt ny ramme." – Palestina under Hamas-styre avslutter ikke bare veikartet og Oslo-prosessen, men også oppskriften som FN-resolusjon 242 legger opp til: "Land for fred", skriver Oren. – Det endrer konflikten fra å være en israelsk-palestinsk konflikt, til en jødisk-arabisk, ja kanskje en konflikt mellom den vestlige og muslimske verden. En slik konflikt, støttet av den globale jihad-bevegelsen og Iran har verken en løsning eller en ende, analyserer Oren. Medarbeideren i den venstreorienterte avisen beveger seg med dette nærmere mot forståelsen som store deler av Israels høyreside har hatt i flere år.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart