Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Presenterte Kadimas valgliste

Fire uker etter at statsminister Ariel Sharon fikk hjerneslag, presenterte Kadima, partiet han grunnla, sin kandidatliste for Knesset tirsdag. Navnene på de første femti kandidatene ble lest høyt, samtidig som hver enkelt av dem tok sin plass på scenen i Jerusalem, til stor applaus fra tilhørerne som var møtt opp. Fungerende statsminister og partileder Ehud Olmert talte til de fremmøte. – Jeg er takknemlig, og jeg er rørt fra bunnen av hjertet, og jeg er sikker på at alle de viktige og imponerende personlighetene som står på Kadimas liste, er det samme, sa Olmert. – Livet i staten Israel byr på daglige utfordringer, samt vanskelige og komplekse opplevelser. Israel er et sterkt land. Vi lar oss ikke skremme av eksterne hendelser, heller ikke av hendelser som vi har vært vitne til den siste tiden, fortsatte han. Olmert tenkte sannsynligvis på Hamas sin valgseier i forrige uke. Den fungerende statsministeren la vekt på hvor viktig han mente det var, at Kadima ble dannet. – Kadima ble født ut av behovet for en stor, sentral og betydelig israelsk bevegelse som uttrykker standpunktet til mesteparten av innbyggerne. Det ble født ut fra ansvarsfølelsen til dets grunnleggere og ut av en stor tro på Israels fremtid som land og nasjonalt hjem. Men over alt ble Kadima født på grunn av besluttsomheten, motet og lederskapet til dets grunnlegger, statsminister Ariel Sharon, sa Ehud Olmert til tilhørerne. – Menneskene som sitter her [på scenen] vil bli jobbe med å forme Israels permanente grenser som en stat med et klart og solid jødisk flertall, forsikret Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart