Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Statsministeren ikke i umiddelbar fare

Statsminister Ariel Sharons helsetilstand er kritisk, men stabil og han er for øyeblikket utenfor livsfare. Dette kunne direktør ved Hadassah-sykehuset Shlomo Mor Yosef fortelle reporterne, søndag ettermiddag. Lørdag morgen konstaterte legene at livet hans hang i en tynn tråd. Sharon ble i all hast fraktet inn til operasjonssalen rundt klokken 11.00 lokal tid, etter at hans tilstand hadde forverret seg over natten. Statsministerens medarbeidere og sønnen Omri ankom sykehuset etter å ha mottatt beskjeden om hans forverrede helse. I løpet av operasjonen fjernet legene rundt en tredjedel av Sharons tykktarm, sier Mor Yosef. – Takk Gud for at situasjonen akkurat nå ser mye bedre ut enn den gjorde i morges. Først så det ut som til at vi bare hadde det verste i vente. Sykehuset konstaterte at det var store sjanser for at han ikke ville klare å overleve. Men i løpet av operasjonen, og i hvert fall nå, er vi mye mer avslappet. Smilene er tilbake i ansiktene våre, sa en av Sharons nærmeste medarbeidere. Sykehus-direktør Mor Yosef uttrykker likevel at statsministerens mageproblemer ikke er hovedproblemet, men det faktum at han enda ikke har våknet fra koma. – Problemet vi la merke til over natten kommer i tillegg til hovedproblemet. I løpet av de ti siste dagene har vi ikke sett noen endring i Sharons koma-tilstand, sier han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart