Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Statsministeren ikke i umiddelbar fare

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Statsminister Ariel Sharons helsetilstand er kritisk, men stabil og han er for øyeblikket utenfor livsfare. Dette kunne direktør ved Hadassah-sykehuset Shlomo Mor Yosef fortelle reporterne, søndag ettermiddag. Lørdag morgen konstaterte legene at livet hans hang i en tynn tråd. Sharon ble i all hast fraktet inn til operasjonssalen rundt klokken 11.00 lokal tid, etter at hans tilstand hadde forverret seg over natten. Statsministerens medarbeidere og sønnen Omri ankom sykehuset etter å ha mottatt beskjeden om hans forverrede helse. I løpet av operasjonen fjernet legene rundt en tredjedel av Sharons tykktarm, sier Mor Yosef. – Takk Gud for at situasjonen akkurat nå ser mye bedre ut enn den gjorde i morges. Først så det ut som til at vi bare hadde det verste i vente. Sykehuset konstaterte at det var store sjanser for at han ikke ville klare å overleve. Men i løpet av operasjonen, og i hvert fall nå, er vi mye mer avslappet. Smilene er tilbake i ansiktene våre, sa en av Sharons nærmeste medarbeidere. Sykehus-direktør Mor Yosef uttrykker likevel at statsministerens mageproblemer ikke er hovedproblemet, men det faktum at han enda ikke har våknet fra koma. – Problemet vi la merke til over natten kommer i tillegg til hovedproblemet. I løpet av de ti siste dagene har vi ikke sett noen endring i Sharons koma-tilstand, sier han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart