Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel ikke interessert i å ødelegge for Abbas

Fungerende statsminister Ehud Olmert uttalte mandag at Israel "ikke er interessert i å ødelegge for PA-formann Mahmoud Abbas. Han er en folkevalgt leder i den palestinske myndigheten, og det i et åpent valg med et klart flertall fra den palestinske befolkningen." Likevel advarte Olmert om at samarbeidet mellom Israel og Abbas kommer til å halte, i den grad Hamas får innflytelse i den nye regjeringen, skriver Yedioth Aharonoth. – Så lenge han ikke samarbeider med Hamas, og så lenge den palestinske regjeringen ikke blir ledet av Hamas, vil vi samarbeide med de palestinske myndighetene. Forsiktig og ansvarlig, men likevel med den intensjon å styrke elementene som anerkjenner Israels rett til å eksistere uten terror og innenfor sikre grenser, og vi vil ikke spille dette over i hendene på ekstremister, fortalte Olmert i en tale ved Handelskonferansen for Israel og Europa, i Tel Aviv.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart