Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Møtte kongen av Marokko

Arbeiderpartiets formann Amir Peretz var fredag i Marokko. Der møtte han kong Muhammed VI. Peretz har tidligere blitt invitert til palasset, og det var i den forbindelse han avla sitt besøk. Peretz og kong Muhammed samtalte på arabisk under hele møtet, som varte i over en time. En representant for det jødiske samfunnet i Marokko var også tilstede. Etter den politiske blindgaten man er havnet i etter Hamas sin valgseier, ønsker Ap-lederen å skape nye diplomatiske forbindelser med den arabiske verden, skriver Yedioth Aharonoth. I den forbindelse, har Marokko muligheten til å spille en veldig avgjørende rolle, hevdet Peretz. Kongen understrekte hvor viktig møtet var for ham og at han så på Peretz’ initiativ, som et modig og verdifullt steg.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart