Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Slo ned i nærheten av Ashkelon

En palestinsk Kassam-rakett landet i en industrisone sør for byen Ashkelon onsdag ettermiddag. Det er ikke rapportert om skader. Området regnes for å være et sensitivt område sikkerhetsmessig, siden det inneholder flere viktige installasjoner, blant annet et kraftverk. – Vi hørte et veldig stort smell, og vi forsto at den landet veldig nær oss. Mange arbeidere gikk ut på utsiden, hvor det var røyk, og mange politimenn er nå i området, forteller en av arbeiderne til Yedioth Aharonoth. – Våre sikkerhetsvakter ba oss om å ikke nærme oss området raketten slo ned. Det begynner å bli skummelt og farlig det som pågår her, legger han til. IDF har nå gjenopptatt operasjonen "Blå himmel," som har ført til fire målrettede drap på terrorister siden søndag kveld. Fungerende statsminister Ehud Olmert har beordret sikkerhetsstyrkene til å reagere mot alle Kassam-angrep, frem til palestinske terrorister stopper å sende dem over grensen til Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart