Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas hjelper med Kassam-angrep

– Hamas-aktivister er kanskje ikke aktivt med å sende Kassam-raketter fra Gaza-stripen mot Israel, men de gir assistanse til militante fra andre grupper som gjennomfører slike angrep, skriver reporteren Ze’ev Schiff i Ha’aretz. Det er stort sett aktivister fra Islamsk Jihad, Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigade og PRC som skyter ut rakettene mot sivile israelere. – Hamas har i praksis vært i kontroll av PRC nord på Gaza-stripen de siste månedene, påpeker Schiff. Terrororganisasjonen som nå har flertall i det palestinske parlamentet skal ha gitt "direkte assistanse" til PRCs Kassam-aktivister. En buffersone nord på Gaza-stripen forhindret ikke palestinske terrorister fra å sende minst 130 raketter mot Israel i januar. Angrepene har fortsatt med stor intensitet også i februar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart