Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ehud Olmert lot seg bestikke av byggebransjen

Fungerende statsminister Ehud Olmert mottok et avslag på nesten 2,2 millioner kroner for en leilighet han kjøpte i et dyrt leilighetskompleks i Jerusalem. Til gjengjeld skal han ha ordnet byggetillatelser for konstruksjonsfirmaet, hevdet den israelske journalisten Yoav Yitzhak tirsdag. Leiligheten ble kjøpt i oktober 2004 for rundt åtte millioner kroner, noe som betyr at entreprenørselskapet må ha tapt penger, hevder han. Et liknende tilfelle som for øyeblikket er under etterforsking av statsrevisoren, er et hus Olmert tidligere skal ha eid, som ble solgt langt over hva som var markedsverdien. Den høye prisen skal likevel ikke være sammenliknbar med pengene som er i omløp i den andre leilighetssaken, hevder Yitzhak. Bestikkelsen skal ha funnet sted mens han fortsatt var industri-, handels- og arbeidsminister og hadde tilsyn med Israels landadministrasjon. Statsministerens kontor avviser anklagene fra journalisten som usanne. – I dag, som alle andre dager, prøver Yoav Yitzhak å fremstille en ny sensasjonsnyhet. Og i dag, som alle andre dager, er fremstillingen uten noe rot i virkeligheten, sier en talsmann for Ehud Olmert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart