Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas-ledere kan reise i Europa, men ikke vi

En israelsk brigader kan ikke delta på et videreutdanningskurs i Storbritannia fordi britiske venstreaktivister vil anmelde ham og få ham arrestert. I september måtte tidligere sjef for IDFs Sørkommando, generalmajor Doron Almog, vende tilbake fra London uten å gå ut av flyet i frykt for arrestasjon. Den gang oppsummerte vi situasjonen i artikkelen Israelske "krigsforbrytere" kan ikke reise i Europa. De ferske trusslene mot brigader Aviv Kochavi bekrefter at Almogs situasjon ikke var enestående. Situasjonen skaper "sjokkbølger" blant de øverste israelske offiserene, skriver Ha’aretz. – Situasjonen er absurd, sier en israelsk offiser. – Sentrale Hamas-ledere kan reise rundt i verden som de vil, men Kochavi må være hjemme i frykt for å bli arrestert. Hamas-lederne har gitt direkte ordre til å gjennomføre angre mot sivile, men nå er de politikere og har beskyttelse, legger han til. En Hamas-delegasjon besøker Moskva i dag. De har også fått invitasjon til land som Tyrkia og Sør-Afrika. Loven i Storbritannia tillater privatpersoner å anmelde mennesker mistenkt for krigsforbrytelser, selv om den eventuelle forbrytelsen ikke er gjennomført på britisk territorium. Her kan du lese mer om umoralen ved bare å anklage jødiske generaler for krigsforbrytelser, og ikke gjøre noe med dem som bruker andre liknende og langt tøffere krigsmetoder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart