Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Olmerts grenseplan er «krigserklæring»

Khaled Meshal, den politiske eksillederen av Hamas, mener Ehud Olmerts planer om permanente grenser for Israel er en "krigserklæring", rapporterte det franske nyhetsbyrået AFP fredag. – Dette er ikke noen fredsplan, men en krigserklæring. Den gjør Israel i stand til å holde på store deler av Vestbredden og Jerusalem, beholde muren, bosetningene og utsette flyktningenes rett til å vende tilbake. Olmert er i ferd med å gjøre de samme feil som Ariel Sharon, sier Meshal. Kritiseres i Israel Samtidig blir valgløftene til den fungerende statsministeren kritisert både fra høyre- og venstresiden i israelsk politikk. Likuds Gideon Sa’ar mener det er den "mest venstreekstreme" planen som er presentert for den israelske befolkning. – Det Ehud Barak tilbød i Camp David som bytte for en permanent avtale og slutt på konflikten, det planlegger Olmert å gi uten å få noe i bytte og uten noen avtale, sier Sa’ar. – Grensene som Olmert skisserer vil ikke skape nok avstand til Hamas, mener Likud-politikeren Uzi Landau. Ap-leder Amir Peretz frykter flere ensidige tilbaketrekninger vil være "en alvorlig feil", og oppfordrer til å gå i forhandlinger med PA-formann Mahmoud Abbas.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart