Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg har ikke blod på hendene

Palestinernes påtroppende statsminister Ismail Haniyeh krever at Israel anerkjenner en palestinsk stat før det blir slutt på volden. Samtidig understreker Hamas-lederen at han aldri har gitt ordre til terror mot Israel. – Jeg har ikke blod på hendene, sier Haniyeh i intervju med den amerikanske tv-kanalen CBN. Sist fredag kom Israels fungerende statsminister med klare advarsler mot Haniyeh: – Vi har ikke glemt at Haniyeh var en medarbeider av sjeik Ahmed Yassin, og Yassin ble likvidert fordi han var involvert i terror. Dersom Haniyeh står bak terror åpner han opp for muligheten til å bli [et militært] mål. Jeg håper han ikke gjør det, sa Olmert. Haniyeh sier han ikke vil gi sin velsignelse dersom en av barna hans bestemte seg for å bli selvmordsbomber. – Jeg ville ikke en gang vurdert, sier han. Statsministeren fra Hamas finner ingen rom for samtaler med Israel før "Israel anerkjenner en palestinsk stat med Gaza, Vestbredden og Øst-Jerusalem".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart