Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil danne koalisjon uten Ap og Likud

Fungerende statsminister Ehud Olmert sier han vil bygge en koalisjon uten å være avhengig av hovedmotstanderne Arbeiderpartiet og Likud, dersom Kadima øker sin tilslutning på meningsmålingene. Etter det vellykkede IDF-raidet i Jeriko økte Kadima sin oppslutning med to seter i Knesset, opp til 36 eller 37 seter, i følge en undersøkelse gjennomført for Jerusalem Post. Likud mistet oppslutning tilsvarende to eller tre mandater og hadde fått femten representanter i nasjonalforsamlingen, dersom valget hadde blitt avholdt i dag. En annen undersøkelse som har blitt gjennomført etter Jeriko-raidet, viser at Kadima har steget til hele 43 representanter, Arbeiderpartiet har steget til 16, mens Likud er nede i 14 seter i Knesset. Likuds partileder Benjamin Netanyahu gikk torsdag ut og oppfordret gamle Likud-velgere til å stemme partiet, "selv om dere har personlige problemer med meg som person".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart