Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Velsignet «martyrene» Arafat og Yassin

Den påtroppende palestinske statsministeren Ismail Haniyeh sier "Hamas støtter etableringen av en palestinsk stat innenfor 1967-linjene, med Jerusalem som hovedstad". Uttalelsen ble gitt mandag fra Gaza-stripen via satelittsending til den lovgivende forsamlingen i Ramallah. Haniyeh åpnet talen med et vers fra Koranen, og velsignet "martyrene" i den palestinske motstandskampen, "spesielt martyr Arafat og martyr sjeik Ahmed Yassin". I sin grunnlov går Hamas inn for å legge hele Israel under islamsk lov. Terrororganisasjonen har flere hundre israelske liv på samvittigheten. Israelske talsmenn mener Haniyehs uttalelser er "et kynisk plott for å forvirre det internasjonale samfunn og Israels utenrikstjeneste", i følge Jerusalem Post. Forsvarssjef Dan Halutz vil vente med å se konkrete beviser "på bakken". Inntil det skjer tar han Hamas-lederens uttalelse med "en teskje salt".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart