Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

For første gang avfyrt fra Gaza-stripen

En langdistanse Katyusha-rakett ble for første gang avfyrt fra Gaza-stripen mot Israel tirsdag. Raketten landet sør for Ashkelon. De israelske sikkerhetsstyrkene beskriver raketten som "en klar eskalering" i konflikten og beviser at de palestinske terroristene har klart å oppgradere sitt arsenal de siste månedene. I motsetning til de hjemmelagde Kassam-rakettene, har Katyusha-raketten en rekkevidde på oppimot tjue kilometer og kan bære over tjue kilo med eksplosiver. Siden tilbaketrekningen fra Gaza-stripen forrige sommer, har forsvarsledelsen vært bekymret for om palestinerne ville lykkes i å smugle inn slike raketter fra Egypt til Gaza-stripen. Katyushaen som ble tatt i bruk tirsdag, var større i diameter enn noen liknende rakett avfyrt fra Hizbollah, i følge Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart