Jeg drømmer om et kart uten Israel

Den nye palestinske utenriksministeren Mahmoud Zahar (Hamas) gjentok søndag ønsket om å utslette Israel for å erstatte det med en islamsk stat. Zahar "drømmer om å henge et stort verdenskart på veggen hjemme i Gaza, hvor Israel ikke er å finne", fortalte han til et kinesisk nyhetsbyrå. Samtidig kunne Zahar fortelle, at Hamas’ håp er å "ha vår egen uavhengige stat i hele det historiske Palestina", og at de ikke kommer til å forhandle med Israel. – Israel ønsker å forhandle bare for forhandlingens skyld. Men i virkeligheten utvider de bosetningene og fortsetter å bygge separasjonsgjerdet på palestinske områder. Israel ønsker ikke fred, heller ikke har de noe fredsprosjekt. Derfor vil vi ikke lure vårt folk og fortelle dem at forhandlinger vil finne sted, argumenterer Zahar.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart