Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Nær katastrofe i Gaza

– Dersom det ikke blir noen betydelig endring i situasjonen, vil Gaza snart stå overfor en humanitær krise minst like alvorlig som den vi hadde i Kosovo, sier David Shearer, lederen for FNs kontor for koordinering av humanitære saker, OCHA. I følge statistikk fra Verdensbanken, vil 75 prosent av palestinerne være under fattigdomsgrensen om to år, hvis det ikke kommer en dramatisk endring i den økonomiske utviklingen. I dag er andelen fattige 56 prosent, mot 22 prosent i år 2000. – Israel er klar over problemene, og vi prøver å finne løsninger som ikke bryter med beslutningen om ikke å ha kontakt med Hamas-regjeringen. Vi undersøker muligheten for å overføre penger via PA-formannens administrasjon til regionale ledere som står direkte under Mahmoud Abbas, sier en israelsk tjenestemann til Ha’aretz. De siste to månedene har Israel holdt tilbake omlag 300 millioner kroner månedlig i protest mot den nye Hamas-regjeringen. USA og flere andre land har holdt tilbake månedlig pengestøtte på rundt 250 millioner kroner.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart