Ny lov vil stanse PA-hjelp

Utenriks-, forsvars- og handelskomiteen i Representantenes hus i Washington vedtok torsdag "Den palestinske lov mot terror 2006". Vedtaket ble gjort med 36 mot 2 stemmer. Loven forbyr USA å gi støtte til palestinske myndigheter så lenge terrororganisasjonen Hamas har kontrollen. PA må også anerkjenne Israels rett til å eksistere som en jødisk stat, forplikte seg til tidligere avtaler og stanse all oppfordring til vold mot Israel. Loven legger også reiserestriksjoner på representanter for palestinske myndigheter som oppholder seg i USA. Representantenes hus tillater president George W. Bush å sende humanitær hjelp til palestinerne gjennom FN eller andre organisasjoner. Det kan også gis støtte til PA-formannens kontor, men presidenten må bevise at hjelpen er viktig for "fredstiltak".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart