Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ny lov vil stanse PA-hjelp

Utenriks-, forsvars- og handelskomiteen i Representantenes hus i Washington vedtok torsdag "Den palestinske lov mot terror 2006". Vedtaket ble gjort med 36 mot 2 stemmer. Loven forbyr USA å gi støtte til palestinske myndigheter så lenge terrororganisasjonen Hamas har kontrollen. PA må også anerkjenne Israels rett til å eksistere som en jødisk stat, forplikte seg til tidligere avtaler og stanse all oppfordring til vold mot Israel. Loven legger også reiserestriksjoner på representanter for palestinske myndigheter som oppholder seg i USA. Representantenes hus tillater president George W. Bush å sende humanitær hjelp til palestinerne gjennom FN eller andre organisasjoner. Det kan også gis støtte til PA-formannens kontor, men presidenten må bevise at hjelpen er viktig for "fredstiltak".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart