Operasjon i hodeskallen utsatt

Tirsdag ettermiddag skulle Ariel Sharon gjennomgå en operasjon for å få satt sammen hodeskallen. Deler av hodeskallen er holdt åpen etter tidligere hjerneoperasjoner, opplyser Hadassah-sykehuset Ein Kerem. På grunn av en mindre kontaminasjon funnet i Sharons åndedrettskanal ble operasjonen utsatt, skriver Yedioth Aharonoth. Neste søndag er det ventet at regjeringen erklærer Sharon permanent ute av stand til å fungere som statsminister. Etter hjerneslaget 4. januar ble Sharon erklært midlertidig ute av stand til å fungere som regjeringssjef, og Ehud Olmert overtok som fungerende statsminister. For hver dag Ariel Sharon ligger i koma, minker hans sjansene for å komme tilbake i vigør. Etter operasjonen er det ventet at han vil bli overført til et rehabiliteringssenter.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart