Gir 320 millioner til PA

Mandag annonserte Qatars regjering at de vil gi den Hamas-ledede PA-regjeringen 320 millioner i bistand, for å demme opp for det økonomiske tapet etter at mange vestlige land frøs store overføringer. Midlene blir gitt for å "øke budsjettet til de palestinske myndighetene, basert på bestemmelsen fra det arabiske toppmøtet i Khartoum" i mars, sier en kilde fra utenriksdepartementet til Qatars nyhetsbyrå. Senest søndag offentliggjorde myndighetene i Iran at de vil sende et like stort pengebeløp, for å støtte opp om Hamas-regjeringen. USA og EU har gjort det klart at Hamas må anerkjenne Israel og avstå fra vold, dersom de ønsker å motta bistand fra dem.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart