Gir 580 millioner til PA

De saudi-arabiske myndighetene har lovet å overføre 580 millioner kroner i bistand til den Hamas-ledede regjeringen, avslørte den palestinske utenriksministeren Mahmoud al-Zahar onsdag. Beskjeden kom under et møte med Saudi-Arabias utenriksminister Saud al-Faisal i Jeddah samme dag. Al-Faisal understreket kongedømmets forpliktelse til å støtte opp om de palestinske myndighetene allerede under mars-møtet i Den arabiske liga. De to lederne diskuterte den stramme økonomiske situasjonen til PA, og al-Zahar understreket at myndighetenes behov for bistand er langt høyere enn beløpene de til nå har blitt lovet av arabiske land. Al-Faisal lovte å bringe beskjeden videre til landets kong Abdullah. – Vi takker dem som ønsker å gi oss økonomisk bistand, men vi vil ikke gi opp våre nasjonale interesser i bytte med pengegaver, understrekte al-Zahar i en pressekonferanse etter møtet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart