Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gir 580 millioner til PA

De saudi-arabiske myndighetene har lovet å overføre 580 millioner kroner i bistand til den Hamas-ledede regjeringen, avslørte den palestinske utenriksministeren Mahmoud al-Zahar onsdag. Beskjeden kom under et møte med Saudi-Arabias utenriksminister Saud al-Faisal i Jeddah samme dag. Al-Faisal understreket kongedømmets forpliktelse til å støtte opp om de palestinske myndighetene allerede under mars-møtet i Den arabiske liga. De to lederne diskuterte den stramme økonomiske situasjonen til PA, og al-Zahar understreket at myndighetenes behov for bistand er langt høyere enn beløpene de til nå har blitt lovet av arabiske land. Al-Faisal lovte å bringe beskjeden videre til landets kong Abdullah. – Vi takker dem som ønsker å gi oss økonomisk bistand, men vi vil ikke gi opp våre nasjonale interesser i bytte med pengegaver, understrekte al-Zahar i en pressekonferanse etter møtet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart