Hevder Europa er klare til å møte dem

De europeiske landene holder fortsatt kontakten med den palestinske regjeringen via ulike kanaler, hevdet utenriksminister Mahmoud al-Zahar (Hamas) i Damaskus fredag. – Jeg kan fortelle dere at i løpet av mitt neste besøk i Gulfen om noen få dager, skal jeg møte representanter for europeiske land, sa al-Zahar under en sammenkomst til minne for Ahmed Yassin og Abdul Aziz Rantisi. Begge ble drept i målrettede israelske militæraksjoner da de var ledere for terrororganisasjonen Hamas. – De som tipper at den palestinske regjeringen kommer til å gi etter tar feil, og de som tror det palestinske folket vil sulte, tar også feil, la han til. Sammen med myndighetene i Damaskus kunne han fortelle at Syria har satt i gang en bistandskampanje til fordel for palestinerne. En liknende kampanje skal neste måned bli satt i gang over hele den arabiske verden. Støtten til palestinerne vokser over hele den arabiske og muslimske verden, skriver Yedioth Aharonoth. – Se hva som skjer på gatene i Kairo, se på menneskene her i Damaskus, se på støtten vi mottar verden over. En nasjon som har Allah ved sin side, ingen vil kunne utsulte den, ingen vil kunne seire over den, uttalte al-Zahar. – Vår bestemmelse er at Israel ikke lenger er vår partner. Den arabiske verden er vår partner, slo han fast. Utenriksministeren vendte fokuset i talen mot PLO og fredsprosessen med Israel. – Vi aksepterer ikke et PLO som heier på Clinton på Gaza og vi ønsker ikke et PLO som skriver under på Oslo-avtalene. Vi ønsker et PLO som arbeider for frigjøringen av hele Palestina. […] Til alle dem som spør om vi kommer til å anerkjenne Israel. Vårt svar er klart: Vi vil ikke anerkjenne tyveri av våre landområder.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart