Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder Europa er klare til å møte dem

De europeiske landene holder fortsatt kontakten med den palestinske regjeringen via ulike kanaler, hevdet utenriksminister Mahmoud al-Zahar (Hamas) i Damaskus fredag. – Jeg kan fortelle dere at i løpet av mitt neste besøk i Gulfen om noen få dager, skal jeg møte representanter for europeiske land, sa al-Zahar under en sammenkomst til minne for Ahmed Yassin og Abdul Aziz Rantisi. Begge ble drept i målrettede israelske militæraksjoner da de var ledere for terrororganisasjonen Hamas. – De som tipper at den palestinske regjeringen kommer til å gi etter tar feil, og de som tror det palestinske folket vil sulte, tar også feil, la han til. Sammen med myndighetene i Damaskus kunne han fortelle at Syria har satt i gang en bistandskampanje til fordel for palestinerne. En liknende kampanje skal neste måned bli satt i gang over hele den arabiske verden. Støtten til palestinerne vokser over hele den arabiske og muslimske verden, skriver Yedioth Aharonoth. – Se hva som skjer på gatene i Kairo, se på menneskene her i Damaskus, se på støtten vi mottar verden over. En nasjon som har Allah ved sin side, ingen vil kunne utsulte den, ingen vil kunne seire over den, uttalte al-Zahar. – Vår bestemmelse er at Israel ikke lenger er vår partner. Den arabiske verden er vår partner, slo han fast. Utenriksministeren vendte fokuset i talen mot PLO og fredsprosessen med Israel. – Vi aksepterer ikke et PLO som heier på Clinton på Gaza og vi ønsker ikke et PLO som skriver under på Oslo-avtalene. Vi ønsker et PLO som arbeider for frigjøringen av hele Palestina. […] Til alle dem som spør om vi kommer til å anerkjenne Israel. Vårt svar er klart: Vi vil ikke anerkjenne tyveri av våre landområder.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart