Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bosetterne kan bo i Palestina

Leder for The Islamic Movement, Ibrahim Sarsur, foreslo torsdag en ny løsning på den israelsk-palestinske konflikten, informerer Yedioth Aharonoth. I et møte med jødiske og muslimske ledere, foreslo han å la bosetterne bli igjen i sine hjem på Vestbredden, for å bli en del av den kommende palestinske staten. – Som leder for The Islamic Movement er jeg overbevist om at dere vil bli overrasket nå. Jeg informerer om at vi er forberedt på å la bosetterne forbli i sine hjem som innbyggere i en palestinsk stat. Dette bør bli fremmet. Det ville bli akkurat det samme som at israelske arabere bor i Israel og det er en bedre løsning enn å utveksle territorium. Jeg forstår ikke hvorfor bosetterne ikke kan bo i Palestina?, kommenterte Sarsur, som også er medlem av Knesset for United Arab List. Samtidig er han overbevist om at en slik løsning er den beste, med tanke på de nåværende omstendighetene. – På tross av at de tok over landet [vårt], støtter jeg deres fortsatte tilstedeværelse der. Kanskje, dersom de bor der og vi bor som israelske arabere her, kan vi leve fredelig sammen, hevdet Sarsur. Men likevel vil han ikke sammenlikne situasjonen til bosetterne, med situasjonen for araberne i Israel. – Forskjellen mellom bosetterne og de israelske araberne i et historisk perspektiv, må tas med i beregningen. Vi har en rett til å bo der, og de flyttet dertil av politiske grunner, var hans påstand.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart