Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bosetningsblokker vil være del av Israel

Torsdag presenterte Ehud Olmert sin nye regjering for nasjonalforsamlingen Knesset. I tiltredelsestalen gjentok han sin plan om større tilbaketrekninger på Vestbredden. Olmert vil flytte titusenvis av bosettere fra isolerte bosetninger til større bosetningsblokker som ligger nærmere våpenhvilelinjene fra 1949. – Det bosetningsbevegelsen har oppnådd i bosetningsblokkene ("hoved konsentrasjonene"), vil for alltid være en integrert del av den suverene staten Israel, sammen med Jerusalem, vår forente hovedstad, sa Olmert. Statsministerens hovedargument for tilbaketrekningen er demografisk. – Vi må sikre prinsippet om en solid og stabil jødisk majoritet i staten vår, sa Olmert til Knesset-representantene. Kadima-lederen berørte også trusselen fra Iran. – Vi må ikke ignorere hva Irans president sier – han mener alt han sier, understreket Olmert.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart