Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

PAs økonomiske krise større enn forventet

Etter at det palestinske folk gav terrororganisasjonen Hamas total dominans i nasjonalforsamlingen, har vestlige land holdt tilbake hundrevis av millioner kroner i pengestøtte. Israel, USA og EU krever at Hamas fordømmer vold og anerkjenner Israel. Det palestinske samfunnet har i mange år vært avhengig av internasjonal støtte, og nå får sanksjonene store konsekvenser for økonomien. – Den økonomiske krisen ser ut til å bli større enn forventet. Det kan utløse en humanitær krise, økt vold og sammenbrudd av de palestinske myndighetene, skriver Verdensbanken i en rapport som nyhetsbyrået AP siterer. I mars kom Verdensbanken med dystre spådommer for den økonomiske utviklingen frem mot slutten av år 2006. Det ble forventet en lønnsreduksjon på 30 prosent og en økning av arbeidsledigheten fra 23 til 40 prosent. Det er disse tallene som nå kan vise seg å bli enda mer dystre. Palestinske banker på Vestbredden og Gaza-stripen har brutt forbindelsen med sin egen regjeringen i frykt for å bryte amerikanske anti-terror lover. Dette har svekket Hamas-regjeringens evne til å motta pengestøtte fra arabiske land, skriver AP.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart