Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Retten til å vende tilbake er hellig

Palestinernes statsminister Ismail Haniyeh uttalte fredag at de palestinske flyktningenes "rett" til å vende tilbake er "hellig". Hamas-regjeringen kommer aldri til å komme med innrømmelser i fremtiden på dette punktet, antydet han i følge Yedioth Aharonoth. Haniyeh fikk taletid under en konferanse på Gaza-stripen med tittelen "Forsvar retten til å vende tilbake". – 58 år etter Nakba heller det zionistiske prosjektet seg mot tilbaketrekning og er uten stand til å ta avgjørelser, mens det palestina-arabiske prosjektet befinner seg på et stadig utviklende stadium, hevdet han. Nakba er navnet på det palestinske ledere kaller "den store katastrofen", eller Israels opprettelse i 1948. – Den zionistiske okkupasjonen gamblet da de trodde at våre eldre vil dø og at våre unge vil glemme. Men tiden viser oss at de samme ungdommene som fienden trodde ville glemme retten til å vende tilbake og akseptere livet under okkupasjon, brakte frem den første og andre intifadaen. Og de kjemper for landet, de hellige stedene og retten til å vende tilbake, sa Haniyeh. Det palestinske kravet om "rett til å vende tilbake" er behandlet på temasiden Flyktninger.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart