Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fatah og Hamas må finne felles plattform

Palestinernes statsminister Ismail Haniyeh vil styrke det nasjonale samholdet, og tar til orde for å danne en felles politisk plattform for Fatah og Hamas. De siste månedene har det palestinske samfunnet vært herjet av anarki og voldelige sammenstøt mellom de to største politiske fraksjonene. Rivaliserende grupper har nå startet en to dager lang "nasjonal dialog", skriver Ha’aretz. I følge rapporter som gjengis av Jerusalem Post, skal Hamas ha akseptert at PA-formann Mahmoud Abbas forhandler med Israel etter PLOs prinsipper. Hamas har imidlertid lagt inn et krav om at alle avtaler vil bli lagt frem til folkeavstemning. Hamas har også bøyd av når det gjelder kontrollen av finansene til de palestinske myndighetene. PA håper det internasjonale samfunnet vil være villig til å gi støtte dersom Mahmoud Abbas tar hånd om dette. Senest torsdag gjorde Haniyeh det klart at krigen mot Israel vil fortsette. – Motstandskamp er det palestinske folks lovlige rett, og det vil ikke stanse inntil den israelske okkupasjonen tar slutt, sier Haniyeh. Hamas har tradisjonelt brukt terrorangrep mot sivilbefolkning i sin "motstandskamp".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart