Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel tar feil hvis de tror Hamas vil endre seg

Den egyptisk-fødte redaktøren Magdi Allam har besøkt Israel og gitt intervju til Jerusalem Post. Allam er viseredaktør i Italias største avis, Corriere della Sera. – Israel gjør en stor feil hvis de tror Hamas noen gang kommer til å endre seg, sier Allam i intervjuet. – Det er et flertall på begge sider som tror på en tostats-løsning. Det største hinderet for fred og sameksistens er palestinsk terrorisme som søker å ødelegge Israel. Terrorisme skader ikke bare Israel, men også palestinerne, legger han til. Allam forklarer også hva det arabiske ordet hudna betyr. – Fra et islamsk ståsted, betyr hudna bare en midlertidig stans i krigshandlinger. Det er basert på Hudaibiyah-eksempelet, da profeten Muhammed valgte å utsette invasjonen av Mekka ett år. Hudna betyr ikke anerkjennelse av den andre siden eller deres rett til å eksistere. Det betyr bare at man vinner noe tid i å forberede seg på hva man egentlig ønsker, sier Allam.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart