Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Amerikansk student kidnappet av væpnede palestinere

Den amerikanske studenten Benjamin Bright-Fishbein ble kidnappet fra en kafe i Nablus lørdag. De væpnede palestinerne truet med å drepe ham, dersom Israel ikke gav fri palestinske fanger. Al-Jazeera rapporterte at Al-Aqsa Martyrbrigade stod bak kidnappingen. Tidlig søndag morgen ble dramaet avsluttet da Bright-Fishbein ble overført til palestinske sikkerhetsstyrker og overgitt til Israel ved kontrollposten Hawara. Israelske statsborgere har forbud mot å ta seg inn i de palestinsk-kontrollerte områdene på Vestbredden, men dette forbudet gjelder ikke utenlandske statsborgere. Amerikaneren studerte ved Det hebraiske universitet i Jerusalem. En IDF-kilde sier til Jerusalem Post at Fishbeins amerikanske statsborgerskap sannsynligvis reddet ham fra et mer langvarig opphold i Martyrbrigadenes fangenskap.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart