Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israeler livstruende skadet av palestinsk terror-rakett

Palestinske terrororganisasjoner på Gaza-stripen har avfyrt over 30 terror-raketter mot Israel lørdag og søndag. Bare søndag morgen er det skutt minst 13 raketter. Hamas sier de står bak angrepene. Lokalmyndighetene i den israelske byen Sderot har svart med å stenge skoler og barnehager. En innbygger i byen, en mann i 60-årene, er livstruende skadet av splinter i magen. To andre israelere er lettere skadet og blir behandlet for sjokk. Det er også påført skade på en rekke israelske bygninger. Israelske forsvarsstyrker har foreløpig ikke besvart ildgivningen. Forsvarssjef Amir Peretz gav ordre til stans i artilleriild mot Gaza-stripen etter eksplosjonen som drepte sju sivile palestinere på en strand fredag. Hamas sier de vil fortsette angrepene på Sderot inntil innbyggerne forlater byen i frykt. – Vi har bestemt oss for å gjøre Sderot til en spøkelsesby, sier en talsmann for Hamas, Abu Ubeideh.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart