Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi har ikke tatt på oss ansvaret for strand-eksplosjonen

Sju sivile palestinere ble drept av en eksplosjon på en strand i Beit Lahia på Gaza-stripen fredag. Selv om israelske representanter har beklaget den tragiske hendelsen, understreker forsvarssjef Dan Halutz at Israel ikke har tatt på seg ansvaret for eksplosjonen. IDF er i ferd med å etterforske hva som kan ha forårsaket eksplosjonen. Israelske styrker skjøt ikke mot området, men eksplosjonen kan ha blitt forårsaket av en artillerigranat på villspor. Israel skyter med artilleri mot åpne områder på Gaza-stripen for å holde tilbake palestinske terrorister fra å skyte raketter mot sivile israelske områder. I Beit Lahia deltok tusenvis av palestinere i begravelsen lørdag. Folkemengden ropte "hevn, hevn" og "ødelegg Israel, ødelegg Amerika", skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart