Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF arresterte Asheris drapsmenn

Den israelske tenåringen Eliyahu Asheri (18) ble kidnappet av palestinske terrorister fra Al-Aqsa Martyrbrigader søndag 25. juni. Fire dager senere ble han funnet drept i nærheten av Ramallah. Eliyahu var den eldste av fem søsken. Tidlig tirsdag morgen ble tre av terroristene som er mistenkt for drapet på Asheri arrestert i Ramallah. En av palestinerne skal også ha vært involvert i et forsøk på selvmordsterror i mars, og en annen i våpensmugling fra Gaza-stripen til Vestbredden. Terroristene overgav seg etter tre timer. Israelske soldater utveklset skudd mot væpnede palestinere under arrestoperasjonen, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart