Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Partene er nær en avtale

Den arabiske London-avisen Al-Hayat melder tirsdag at Israel og palestinerne skal være nær en avtale om korporal Gilad Shalit. Soldaten vil bli returnert til Israel gjennom egyptiske eller franske mellommenn, i bytte mot palestinske fanger, skriver avisen. Videre vil de palestinske organisasjonene stanse sine rakettangrep mot Israel dersom IDF stanser sine operasjoner på Gaza-stripen. Meldingen om en slik forhandlingsløsning blir ikke støttet av andre kilder. Israels regjering har varslet at de vil fortsette sine militæroperasjoner mot Hamas, og sendte mandag klare advarsler om opptrapping dersom Shalit blir drept.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart