Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Angriper med nye terror-raketter

Terrororganisasjonen Hizbollah fortsetter sitt vilkårlige bombardement av israelske tettsteder og byer i nord-Israel. Tirsdag meldes det om angrep mot Kiryat Shmona og andre steder. Innbyggere i store deler av nord-Israel ble beordret inn i tilfuktsrom før angrepene, skriver Ha’aretz. Mandag avfyrte Hizbollah mer enn 160 Katyusha-raketter mot Israel. 152 sivile og militære israelere ligger på sykehus på grunn av krigsrelaterte skader, melder det israelske helsedepartementet. For 17 av dem er tilstanden kritisk. Israels regjering har tilbudt økonomisk hjelp til 17.000 innbyggere i nord-Israel hvis de ønsker å komme seg bort fra krigssonen i noen dager. Tusenvis av israelere har ikke kunnet forlate tilfluktsrom siden Hizbollah startet bombardementet for nesten en måned siden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart