Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sendte tekstmelding hjem rett før sin død

Tidlig torsdag formiddag sendte den israelske soldaten Alon Samucha (35), en tekstmelding til sin far med følgende beskjed: "Pappa, jeg har det greit og er i god form. Ikke bekymre deg. Jeg elsker deg. Alon." Noen få timer senere ble han drept under kamper i el-Khiam i sør-Libanon. – Han var en fantastisk gutt og en fantastisk elev helt siden første klasse. Han fikk toppkarakterer på eksamen, forteller hans far Shimon til Yedioth Aharonoth. Onsdag ettermiddag pratet Shimon med sin sønn for siste gang, kort tid før han ble sendt til fronten i Libanon. – Han fortalte at han ikke kunne prate med oss, men ba oss ta det med ro. Når jeg spurte hvor han var, fortalte han at han var i nord, ikke i Libanon, men jeg hadde følelsen av at det var nettopp det han var, fortsetter han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart