Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vedtok resolusjon enstemmig

FNs sikkerhetsråd ber om stans i krigshandlingene mellom Hizbollah og Israel. Søndag er det ventet at Israels statsminister, Ehud Olmert, vil anbefale regjeringen å godta resolusjonen. Porten til Midtøsten gir deg resolusjon 1701 i full tekst (engelsk). En FN-styrke på 15.000 mann skal, sammen med den libanesiske hæren, ta over kontrollen av IDFs buffersone i sør-Libanon parallelt med en israelsk tilbaketrekning. Israel blir ikke bedt om å trekke seg tilbake før utplasseringen av FN-styrken begynner. Inntil Hizbollah startet krigen mot Israel 12. juli har den Iran-kontrollerte terrororganisasjonen hatt militær kontroll i sør-Libanon. Resolusjonen krever at Hizbollah skal bli avvæpnet sør for Litani-elven, som ligger 20-30 kilometer nord for grensen mot Israel. Resolusjonen ber også om en "betingelsesløs frigivelse" av de to IDF-soldatene som ble kidnappet 12. juli.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart