Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Regjeringen gjør meg flau

I ly av krigen mellom Israel og Hizbollah sto Italia frem som en av de mest aktive og ivrige diplomatiske partnerne i Europa. Blant annet var landet raskt ute med å stille tusenvis av soldater til rådighet i UNIFIL-styrken. Italia har også sagt seg villig til å mekle i eventuelle forhandlinger angående de kidnappede israelske soldatene, og ønsker også å være blant de ledende nasjonene i forhandlingene med Iran. Men ikke alle italienere støtter regjeringens politikk i Midtøsten. En av dem er senator Roberto Calderoli, som tidligere var reformminister i Berlusconi-regjeringen. Calderoli er medlem av den ytre høyrefløyen i Italia. I et intervju med Yedioth Aharonoth mandag, uttrykker han stor skuffelse over det han anser som en anti-israelsk trend i landets regjering. På spørsmål om hva han mener om landets økende involvering i Midtøsten, hevder Calderoni den er farlig og uten klar støtte til Israel. – Jeg mener den er farlig og tvetydig. Om vi ønsker å komme frem til en løsning i Midtøsten-problematikken, kan vi ikke gjøre dette uten å velge side. Dessverre har vi frem til nå, også der tvetydig, tydeligvis økt vår støtte til Palestina, til Libanon og enda verre, til Syria og Iran, uten en klar støtte til Israel og israelere, hevder han. – Man kan ikke hanskes med et problem når en anerkjenner en milits som ikke er en suveren stat […] og Hizbollah fortsetter å være en "stat i staten", selv med representanter i regjeringen. Det kan legges til at Hizbollah opererer med tillatelse fra Libanon, og at derfor må Libanon stå ansvarlige for sine handlinger, legger Calderoni til. Miff.no: Israel og Europa


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart