Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Prøver å løse konflikt med Amir Peretz

Nå som forslaget til statsbudsjett for 2007 er godkjent av regjeringen, prøver statsminister Ehud Olmert å ordne opp i uenighetene med forsvarsminister Amir Peretz. Ap-lederen avstod fra å stemme over budsjettet tidligere i uken, etter at han var misfornøyd med tildelingen av midler til sitt departement. – Amir Peretz må sette sine mistanker til side og begynne å samarbeide med statsministeren og koalisjonen, sier en talsmann for Olmerts kontor torsdag. Han legger til at statsministeren ikke har til hensikt å endre regjeringsstrukturen for øyeblikket og at Peretz derfor bør begynne å styrke sine bånd internt i koalisjonen, skriver Yedioth Aharonoth. Miff.no: Ehud Olmert


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart