Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Roser Hizbollah

– Hizbollahs "motstand" mot Israel har inspirert det arabiske folk, mener de israelsk-arabiske politikerne Azmi Bishara, Jamal Zahalka og Wasal Taha. Knesset-medlemmene traff Libanons statsminister Fuad Sanioria i Beirut fredag. De arabiske politikernes reise til Syria og Libanon blir møtt med knallhard kritikk på hjemmebane. – Dette er rent forræderi. Det er en spionasjehandling, mener leder for Israel Beiteinu, Avigdor Lieberman. Han har allerede krevd at de tre politikerne fra Balad blir utvist av Knesset. Knesset-medlemmer har forbud mot å reise til fiendeland. Strafferammen er opptil fire års fengsel, skriver Jerusalem Post. De arabiske politikerne mener de har rett til å opprettholde kontakten med de arabiske nasjoner, og "uttrykke solidaritet med ofrene for krigen". Miff.no: Demokratiet Israel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart