Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Går imot ny presidentordning

Visestatsminister Shimon Peres tror en ny presidentordning, som innebærer at presidentrollen blir tildelt mer politisk makt, ville være et "feilskjær". Peres gjør det klart at han er en motstander av et slikt system, overfor Yedioth Aharonoth. "Du kan kun bytte til et slikt system i et land med topartisystem. Ellers vil vi bli vitne til uendelige koalisjonsforhandlinger," mener Kadima-politikeren. Dermed går han imot planene til sin egen partiformann og statsminister Ehud Olmert. Sammen med Israel Beiteinu-formann Avigdor Lieberman, ønsker han å endre den politiske maktfordelingen i Israel, ved å styrke presidentskapet. Peres har heller ingen tro på at Israel Beiteinu kommer til å bli en del av den israelske regjeringen, slik det har vært spekulert de siste dagene. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart