Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

De palestinske områdene stenges under høytiden

Den israelske forsvarsledelsen har bestemt seg for å øke beredskapen til maksimalt nivå foran Yom Kippur-feiringen. Dette inkluderer at de selvstyrte palestinske områdene, på Gaza-stripen og deler av Vestbredden, stenges helt fra og med søndag morgen. Forsvarsledelsen sier de har mottatt 17 konkrete terroradvarsler mot landet under høytiden, inkludert trusler om selvmordsangrep, opplyser Yedioth Aharonoth. Fredag opplyste sikkerhetsminister Avi Dichter at disse truslene er ekte og umiddelbart forestående. Sikkerhetsstyrkene vil gjøre alt de kan for å forhindre palestinske terrorister i å sette dem ut i praksis, lovte han. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart