Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Har ikke stått sterkere mot dollaren på fem år

Torsdag ettermiddag kostet en amerikansk dollar 4.255 shekel, informerer Jerusalem Post. Dette er det laveste siden desember 2001, og markedsanalytikerne er nå uenige om hvor mye den israelske myntenheten kan fortsette å stige. Dollarens fall mot shekelen vil trolig ikke stanse på 4,25 shekel, men kan "ganske trolig" falle ned "i retning av 4,00 shekel, hvor det neste betydningsfulle støttenivået ligger." Dette hevder valutaanalytiker for Finotec Trading, Yossi Emon. Han frykter samtidig at dette kan påvirke israelsk eksport, på tross av fordelene det gir for israelske forbrukere og importører. Yoram Gershoni, som er viseadministrerende direktør i Discount gruppens investeringsselskap Green Bull, er uenig. Dollaren har nå nådd sitt bunnpunkt i forhold til shekelen, mener han. Gershoni tror dollaren vil stabilisere seg det neste halve året, på rundt 4,4 eller 4,5 shekel. – Vi finner det fornuftig at både [guvernøren i Israels Bank] Stanley Fischer og finansdepartementet yter sin maksimale innsats for å nå dette nivået, legger han til. Det er av "nasjonal interesse," hevder Gershoni. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart