Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kollapset under Hamas-arrangement

Den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh kollapset under en tale han gav på et Hamas-arrangement i Gaza-by fredag. Tilsynelatende skal han ha følt seg dårlig, grunnet sterk varme og sin deltakelse i ramadan, skriver Yedioth Aharonoth. Da Haniyeh åpnet sin tale henvendte han seg til de titusenvis av palestinske flyktningene som var tilstede. – Vi lover dere at dere skal få vende tilbake til deres hjem. Dere vil vende tilbake til Palestina og Al-Aqsa, sa han. Statsministeren fordømte også den internasjonale økonomiske boikotten av den palestinske regjeringen. – Det amerikanske regimet leder denne beleiringen for å få oss til å gi etter og slå oss ut politisk. Men vi sier dere; de vil aldri såre oss og vår festning vil aldri falle, forsikret Haniyeh. – Enhver annen regjering på et hvert annet sted i verden, om de måtte møte det presset vi møter, ville ha kollapset etter bare en måned. Våre motstandere trodde vår regjering ville vare en eller to måneder, men på tross av krigen USA fører mot oss, holder vi oss fast, fordi vi får vår styrke fra Allah, hevdet han. Samtidig står Hamas-lederen fast ved at regjeringen aldri vil anerkjenne Israel som stat. Miff.no: Hamas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart