Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sterkt uavgjortresultat for Israel i Moskva

Dror Kashtan er fortsatt ubeseiret som landslagssjef for Israels landslag i fotball. Laget fikk med seg et poeng i 1-1 kampen borte mot Russland lørdag kveld. Israel overbeviste stort, særlig i andre omgang. De blåhvite har nå sju poeng etter tre kamper i EM-kvalifiseringsgruppen og er dermed en seriøs kandidat til å kjempe om avansement. Gruppeleder England klarte kun svake 0-0 hjemme på Old Trafford mot Makedonia. Kun målforskjell skiller dem og Israel på tabellen. De to beste lagene etter tolv kamper går videre til EM i Sveits og Østerrike i 2008. – Dette er et kjemperesultat, uttalte West Ham-stjernen Yossi Benayoun etter kampen. "Dette uavgjortresultatet har gitt oss en god drivkraft frem mot vår hjemmekamp mot Kroatia [i november]. Jeg er fornøyd med bidraget til våre unggutter og håper de fortsetter forbedringen i de neste kampene," legger han til. Betar Jerusalems angriper Amit Ben-Shushan scoret Israels mål i det 85. minutt, på retur fra Russland-keeper Igor Akinfeev. Miff.no: Sport


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart