Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ungdom drept i bilulykke

En person ble drept i en bilulykke i Israel lørdag. To andre er kritisk skadet i andre bilulykker under den jødiske shabbaten. Ved Rambam Hospitalet i Haifa ble en 20 år gammel innbygger fra byen lagt inn til behandling fredag, etter å ha pådratt seg kritiske skader i en bilulykke. Han døde lørdag morgen av skadene. Mannen skal ha blitt truffet av en bil, etter å ha kjørt ulovlig gjennom et kryss. Den andre føreren ble tatt inn til avhør hos politiet, men ble siden sluppet fri. En kvinne på 38 år ble hardt skadet i en bilulykke i Haifa fredag. Også to kvinner fra Hadera ble brakt til Yaffo Hospitalet etter å ha blitt truffet av en minibuss. Etterforskning avslører at minibussføreren ikke stanset på rødt lys. Hele 33 sjåfører påvirket av alkohol ble stanset av politiet langs Israels hovedveier natt til lørdag. Også 27 personer mistet førerkortet og 25 biler ble konfiskert for brudd på sikkerhetskravene, melder Jerusalem Post. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart