Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Beskutt mens han kjørte gjennom Gaza-by

I følge palestinske sikkerhetskilder skal familiemedlemmer av en drept Fatah-aktivist ha forsøkt å skyte statsminister Ismail Haniyeh fredag. Aktivisten ble drept under interne kamper mellom Fatah- og Hamas-medlemmer nylig. Da Haniyeh kjørte sin pansrede Mercedes gjennom Gaza by fredag, skal familiemedlemmene ha skutt etter bilen med våpen. Kilder fra statsministerens kontor sier det ikke ser ut som at angrepet var et snikmordsforsøk. Men aksjonen kommer på et tidspunkt der rivaliseringen mellom palestinske fraksjoner blir stadig sterkere. Dette har skapt en frykt for full borgerkrig i de palestinske områdene. Fredag kveld benektet talsmenn for Fatah-partiet at organisasjonen var knyttet til angrepet på Haniyeh. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart