Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fornøyd med «jødeflukt»

Det regjerende palestinske partiet Hamas erklærer seg "veldig fornøyd" med rapporter om at enkelte israelere bosatt i nærheten av Gaza-stripen vurderer å flykte. I tillegg har mange studenter i området skulket skolen den siste tiden, av frykt for å bli truffet av palestinske terror-raketter. – Betydningen av det som skjer i Sderot beviser for palestinerne, særlig for dem som sier at rakettangrepene ikke vil gi resultater, at rakettangrep faktisk gir store fordeler, forklarer Abu Abdullah, som er et sentralt medlem av Hamas’ militære ving. – Vi lover at vi vil fortsette med å treffe dem, siden denne prosessen er i ferd med å gi resultater. Vi arbeider med å forbedre våre raketter for å nå lengre og for å påvirke flere jøder til å evakuere, sa terrorlederen. Abdullah forklarer hva som er det overordnede målet med rakettangrepene mot israelske byer – Vårt mål er å evakuere nabolag i Sderot og Ashkelon. Jeg er sikker på at i løpet av de neste månedene vil det ikke bare være Ashkelon som er målet, men også Ashdod, hevder han. Og Hamas kommer aldri til å gi seg, skal vi tro Abdullah. Han latterliggjør de israelske aksjonene på Gaza-stripen de siste månedene med harde ordelag. – Selv om de dreper hundrevis av våre krigere, kommer de aldri til å kunne stanse våre angrep. Mens Israel opererte i hele Beit Hanoun, avfyrte vi mange raketter fra Beit Hanoun, ved hjelp av nye avfyringsteknikker som jeg ikke ønsker å fortelle dere mer om, hevder terrorlederen. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart