Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel overser 11 Kassam-raketter første dag

Våpenhvilen mellom palestinske militsgrupper og Israel ble innledet med elleve eksplosjoner søndag morgen. I de første fire timene angrep palestinske terrorister med elleve Kassam-raketter. – Men klokken 10 var fronten mot Gaza stille, skriver Jerusalem Post. Statsminister Ehud Olmert så ikke så alvorlig på våpenhvile-bruddene – Jeg regnet med at det ville bli vanskelig [for palestinerne] å implementere våpenhvilen straks, uten noen brudd, sa Olmert søndag formiddag. – Jeg har gitt våre sikkerhetsstyrker instruks om å ikke svare og å vise tilbakeholdenhet, slik at vi gir våpenhvilen en sjanse, la Olmert til. Statsministeren "vil ikke miste denne muligheten". Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart