Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fornøyd med statsminister Olmert

Våpenhvilen mellom Israel og de palestinske myndighetene er første steg i forsøket på å få til forhandlinger mellom partene, mener talsmenn for den amerikanske regjeringen. Den første punktet i forhandlinger vil bli frigivelsen av den kidnappende soldaten Gilad Shalit og palestinske fanger i israelske fengsler. USAs utenriksminister Condoleezza Rice skal besøke Midtøsten denne uken, og vil sannsynligvis møte både Israels statsminister Ehud Olmert og PA-formann Mahmoud Abbas. Amerikanerne uttrykker seg nå tilfreds med Olmerts tale mandag, hvor han henvendte seg til palestinerne og ba om fred mellom partene. I bytte mot "ekte fred" vil Israel være villige til å gi fra seg mye av Vestbredden, understreket han. – Statsminister Ehud Olmert har, tror jeg, bevist gjennom sin tale og gjennom sine kommentarer at han er virkelig interessert i en dialog som vil føre til en tostatsløsning, med Israel og Palestina levende side om side, sier den amerikanske talsmannen. Miff.no: USA


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart