Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En palestinsk stat er oppnåelig

Utenriksminister Tzipi Livni mener forhandlinger mellom israelere og palestinere må ha som basis ideen om to stater som lever fredelig side om side. Under World Economic Forum i Sveits torsdag, understrekte Livni at en palestinsk stat "ikke er en illusjon. Den er der. Den er oppnåelig." Hun ba også det internasjonale samfunnet støtte opp om de moderate kreftene i Midtøsten. PA-formann Mahmoud Abbas fikk kritikk av utenriksministeren for sine regjeringsforhandlinger med Hamas, og uttrykte at "kompromiss med ekstremister vil ikke promotere noen ting som helst." Abbas selv fulgte godt med under hele talen, og hilste Livni med et varmt håndtrykk etter talen, skriver Yedioth Aharonoth. Israelernes syn på en palestinsk stat


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart