Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Libanon-krigen var en suksess for Israel

Torsdag ettermiddag gjentok statsminister Ehud Olmert sitt syn på krigen mot Hizbollah i Libanon sommeren 2006. Krigen var en suksess for Israel, mener Olmert. Han talte under et evalueringsmøte av krigen for IDFs øverste militære ledelse. Konklusjonene til de fleste av de forskjellige kommisjonene som ble satt ned for å etterforske feilene som ble begått under krigen, ble presentert for statsministeren under møtet. I følge Olmert opplevde Israel "suksess under krigen, men det ble også gjort mange feil som vi kan dra lærdom av og arbeide for å fikse dem så de ikke gjentar seg". – Om noen hadde sagt til meg den 11. juli 2006 at det sørlige Libanon vil være Hizbollah-fri om et halvt år, at det ikke vil være noen episoder ved grensen og at en libanesisk hærstyrke på 15.000 mann, støttet av internasjonale styrker, ville kontrollere området, ville jeg sag til ham at han er gal, sa Ehud Olmert. – Men slik er situasjonen i dag, la statsministeren til. Møtet ble arrangert av den avtroppende forsvarssjefen Dan Halutz. Den påtroppende forsvarssjefen, Gabi Ashkenazi, deltok ikke på møtet. Hans ansettelse er enda ikke formelt godkjent av regjeringen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart